Evenemang och utbildningar

De flesta evenemang och utbildningar som presenteras på den här sidan är Studiecentralens utbildningar som riktar sig främst till dig som jobbar eller är frivillig inom en förening, ett förbund eller en annan aktör inom fria bildningen. Har du frågor om Studiecentralens utbildningar? Kontakta Tove Eklund-Hartman: tove.eklund-hartman@sfv.fi.

Mot ny kurs – verkstad med vännerna. Boka ett tvåtimmarspass med SFV:s föreningsexpert Malin Ström som beröker föreningar och organisationer i vår. Hon vill ge sina bästa tips för att skapa kurser och evenemang där människor möts och lär tillsammans. Klicka!

Torsdag 17.8 09:00

Hållbar verksamhetskultur

KURS
Under den här utbildningen får du möjlighet att fördjupa ditt kunnande om hur man bygger internt hållbara organisationer där medarbetarnas fysiska, psykiska och sociala välbefinnande stärks.
Helsingfors, Solvalla och nätet
Onsdag 6.9 18:00

Tillsammans med Studiecentralen

EVENEMANG
Du som är föreningsaktiv – vet du vad Studiecentralen erbjuder din förening? Välj mellan två infotillfällen online, 5.9 eller 6.9, och bekanta dig med vår verksamhet!
Nätet
Torsdag 14.9 13:00

Onboarding – nyanställning i tredje sektorn

KURS
Är du nyanställd i ett förbund, en organisation eller en förening? SFV och Förbundsarenan ger dig en snabb introduktion i hur det är att arbeta inom tredje sektorn.
SFV-huset G18, rum 301
Tisdag 26.9 18:00

Grundkurs i föreningskunskap

KURS
En kurs för dig som är ny i en föreningsstyrelse eller bara vill fräscha upp dina kunskaper i föreningsteknik. Vad ska man tänka på som styrelsemedlem?
Nätet
Tisdag 10.10 13:00

Bemötande och samverkan

EVENEMANG
Träff för dig som jobbar med hobby- och fritidsverksamhet för barn och unga inom tredje sektorn.
SFV-huset G18
Söndag 31.12 09:00

Webbkurs - Digitalt lärande i praktiken

KURS
Ta del av webbinspelningarna från utbildningen Digitalt lärande i praktiken med Linda Mannila.
Nätet