Självledarskap och positiv psykologi

16 september 2024 kl. 14.00 – 15.30

En blomstrande framtid – en processutbildning i självledarskap och positiv psykologi

Tillsammans kan vi skapa en framtid där alla som arbetar och verkar inom civilsamhället känner engagemang och mening, och har meningsfulla relationer. Under den coachande utbildningen i självledarskap och positiv psykologi får du möjligheten att under sex digitala tillfällen fördjupa dig i Joyllas modell för välbefinnande och inre tillväxt.

Utbildningen syftar till att öka deltagarens resiliens och består av följande teman:

  • Tema 1: Inre tillväxt och positivitet, 16.9 kl. 14–15.30
  • Tema 2: Styrkor som drivkraft, 3.10 kl. 14–15.30
  • Tema 3: Kommunikation som en förutsättning för välbefinnande och teamarbete, 14.10 kl. 14–15.30
  • Tema 4: Mening och syfte i jobbet, 4.11 kl. 14–15.30 
  • Tema 5: Resiliens från självmedkänsla, 13.1.2025 kl. 14–15.30
  • Tema 6: Stöd för holistiskt välbefinnande och återhämtning, 27.1.2025 kl. 14–15.30

Utbildningen grundar sig på vetenskaplig kunskap inom positiv psykologi – vetenskapen om det goda livet. För att du som deltagare ska få det mesta ut av utbildningen önskar vi att du deltar i alla tillfällen och prioriterar din närvaro. I utbildningen ingår individuella reflektionsuppgifter och övningar.

Efter utbildningen har du:

  • ökat din förståelse för centrala teman inom välbefinnande och inre tillväxt.  
  • fått verktyg för att upprätthålla och utveckla ditt välbefinnande.

Utbildningen leds av Netta Lehtonen (Master of Applied Positive Psychology och ekonomie kandidat), som har lång erfarenhet av online-coaching och utbildning. Hon är medgrundare av företaget Joylla, en av Finlands mest kända expert- och utbildningsorganisation inom positiv psykologi.

Utbildningen riktar sig i första hand till anställda inom civilsamhällesorganisationer och vi rekommenderar att flera från samma organisation deltar i utbildningen. SFV erhåller sig rätten att prioritera målgruppen och principen först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdagen är 30.8.

Jag vill anmäla mig till utbildningen

Dessutom ordnas frivilliga regionala träffar för att arbeta i studiecirklar kring frågorna samt komma samman för att öka välmående och stärka arbetsglädjen. Tillfällena leds av SFV:s pedagogiska planerare Amy Jägerskiöld och/eller Tove Eklund-Hartman. Mera information och skild anmälan under första tillfället 16.9.

Vid frågor kan ni kontakta Amy Jägerskiöld, pedagogisk planerare, 050 395 5900, amy.jagerskiold@sfv.fi. 

Zoom-länken till utbildningen skickas några dagar innan tillfället. 

För oss är hållbarhet viktigt.  När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid  så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.  

Vi förbehåller oss rätten till ändringar. 


Plats
Nätet