Onboarding – nyanställning i tredje sektorn

14 september 2023 kl. 13.00 – 16.00

Är du nyanställd i ett förbund, en organisation eller en förening och vill få en snabb introduktion i hur det är att arbeta inom tredje sektorn? Under tillfället delger vi information som du har nytta av i ditt arbete, ger tips på hur du kan utveckla ditt arbete och öppnar upp möjligheter till nätverkande med andra organisationer.

På plats under tillfället som ordnas i samarbete med Förbundsarenan finns Anna-Karin Öhman från SFV:s studiecentral och Mari Pennanen från Förbundsarenan som berättar hur de stödjer förbund och föreningar. SFV:s sakkunniga i förbunds- och föreningsfrågor Malin Ström guidar dig i vad som är bra och viktigt att veta i arbetet inom tredje sektorn. En erfaren förbundsanställd, Malin Lindholm, delar med sig av sina erfarenheter av att arbeta inom sektorn och bygga upp sin egen arbetsbild. Du får möjlighet att reflektera och diskutera tillsammans med andra som är nyanställda inom förbund och föreningar.

 

Anmäl dig senast den 7 september.

Jag vill anmäla mig till utbildningen

Välkommen med!

Kontaktperson: Anna-Karin Öhman, 050 342 1890, anna-karin.ohman@sfv.fi.

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.


Plats
SFV-huset G18, rum 301
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors