Bemötande och samverkan

10 oktober 2023 kl. 13.00 – 15.30

Evenemanget ordnas vid en senare tidpunkt. Mer information inom kort. 

 

Arbetar du med barn och unga inom den tredje sektorn – drar du en klubb eller annan fritidsverksamhet?

Kom och träffa andra som arbetar med samma som du. Vi delar goda modeller och tar upp aktuella frågor, och diskuterar och utvecklas tillsammans. Alla deltagare får ett inspirationspaket med innehåll dels från Haru skolnätverket och dels med de tips och idéer som vi tillsammans skapar och samlar in under dagen. 

Vi diskuterar frågor som:

  • Hur bemöter vi barn och unga i vår verksamhet? Och hur kan vi bli ännu bättre på bemötande och samverkan i vår verksamhet med barn och unga?
  • Hur skapar vi en öppen och inkluderande atmosfär?
  • Hur väcker vi intresse och nyfikenhet?

När: Tisdagen den 10 oktober kl. 13–15.30
Var: SFV-huset G18, rum 101, Helsingfors.

Träffen handleds av Annette Jansson, koordinator för skolnätverket Haru och Tove Eklund-Hartman, pedagogisk planerare vid SFV:s studiecentral.

Anmäl dig senast den 3 oktober! I samband med anmälan får du gärna skriva frågor i meddelanderutan som känns aktuella inför träffen.

Vi bjuder på kaffe och tilltugg.

Kontaktperson: Tove Eklund-Hartman, 050 306 2005, tove.eklund-hartman@sfv.fi

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.


Plats
SFV-huset G18
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors