Pågående: Civilsamhället en föregångare?

15 december 2021 kl. 12.00 – 31 december 2021, 12.00

Svenska folkskolans vänner och Förbundsarenan erbjuder föreningar, förbund och andra intresserade möjlighet att ta del av inspelat innehåll i form av en webbkurs från Organisationskonferensen 2020. Det övergripande temat är Hållbarhet. 

Maria Wetterstrand är VD för Miltton Purpose, en hållbarhetskonsultbyrå som stöttar företag i att utveckla ett seriöst hållbarhetsarbete. Maria är också grön samhällsdebattör, föreläsare, engagerad moderator och skribent. Hon har tidigare fungerat som riksdagsledamot och språkrör för Miljöpartiet i Sverige.

Innehåll: Maria Wetterstrand inspirerar till vidare utveckling och arbete kring hållbarhet. Är civilsamhället en föregångare, och hur kan tredje sektorn påvisa sin kompetens, samt påverka och engagera andra sektorer i samhället? Maria ger råd och verktyg för ett välfungerande hållbarhetsarbete.

Gör så här: Ta del av kursen antingen i grupp (styrelsen, personalen eller alla tillsammans) eller enskilt. Filmen är textad och 30 minuter lång. Du får en länk till webbkursen genom att anmäla dig (länken kommer i e-postbekräftelsen). 

Anmäl dig här

Målgrupp: Förtroendevalda och anställda inom finlandssvenska föreningar och förbund.

Webbkursen är tillgänglig på webben fram till slutet av 2021.


Plats
Nätet