Waves summit – evenemang om sociala innovationer

03 april 2024 kl. 09.00 – 04 april 2024, 17.30

Waves summit är Finlands största evenemang om sociala innovationer.

Välkommen till Kulturhuset i Helsingfors – eller online – där aktörer från olika sektorer gemensamt utforskar och skapar innovativa lösningar på samhälleliga utmaningar. Se hela programmet här.

Tillsammans med Waves ordnar SFV den flerspråkiga verkstaden Innovationsutmaning: Hur kan vi innovera för universell tillgänglighet? med Jenny Lindström-Beijar, förälder till ett barn med normbrytande funktionsvariation och grundare av Our Normal. Verkstaden är framtagen i samarbete med Förbundet Finlands Svenska Synskadade (FSS). 

Inspirationslunch 4.4 kl. 12–13
SFV samlar de svenskspråkiga deltagarna i Waves till en lunch tillsammans med entreprenörerna Peter Vesterbacka och Ronny Eriksson, som arbetar med att lösa stora utmaningar som vårt samhälle står inför. Tillsammans har de aktivt drivit och inspirerat till nyskapande genom initiativ som Slush, Ambitious.Africa, Nothing Hill och Hanken Venture Studio. 

Antalet lunchplatser är begränsat. Anmäl ditt deltagande till
anna-karin.ohman@sfv.fi.

Få rabatt på deltagaravgiften till evenemanget
Finlandssvenska aktörer kan få rabatt på deltagaravgiften till Waves. SFV erbjuder ett begränsat antal rabatterade platser för 59 euro. Kontakta Anna-Karin Öhman per e-post innan du köper en biljett till Waves för att få koden: anna-karin.ohman@sfv.fi

Till Waves webbplats


Plats
Nätet eller Kulturhuset i Helsingfors
Sturegatan 4
00510 Helsingfors