Onboarding – nyanställning i tredje sektorn

24 september 2024 kl. 13.00 – 13.01

Är du nyanställd i ett förbund, en organisation eller en förening och vill få en snabb introduktion i hur det är att arbeta inom tredje sektorn? Under tillfället delger vi information som du har nytta av, ger tips på hur du kan utveckla ditt arbete och öppnar upp möjligheter till nätverkande med personer i andra organisationer.

På plats under tillfället finns Anna-Karin Öhman från SFV:s studiecentral och Mari Pennanen från Förbundsarenan som berättar hur organisationerna stöder förbund och föreningar. SFV:s sakkunniga i förbunds- och föreningsfrågor Malin Ström guidar dig i vad som är viktigt och bra att veta i arbetet inom tredje sektorn. En erfaren förbundsanställd delar med sig av sina erfarenheter av att arbeta inom sektorn och bygga upp sin egen arbetsbild. Under tillfället får du också möjlighet att reflektera och diskutera tillsammans med andra som är nyanställda inom förbund och föreningar.

Tillfället ordnas i samarbete med Förbundsarenan.

Anmäl dig senast den 17 september. Meddela om eventuella specialdieter i samband med anmälan.

Jag vill anmäla mig till onboardingen

Välkommen med!

Kontaktperson: Amy Jägerskiöld, 050 395 5900, amy.jagerskiold@sfv.fi.

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.


Plats
SFV:s kontor i Vasa
Handelsesplanaden 23B
65100 Vasa