80511.jpg

Nu kan du ansöka om bidrag igen

19.01.2022 kl. 16:39
Vi har öppnat vårt nya ansökningsprogram och uppdaterat målen för SFV:s bidragsverksamhet. Sänd in din ansökan när som helst under året – vi har fri ansökningstid för våra allmänna bidrag.

Vi vill uppnå en förändring till det bättre inom de områden vi enligt våra stadgar ska jobba för: utbildning, kultur och fri bildning på svenska i Finlnad. Därför arbetar vi fokuserat mot fyra mål. Målen har vi tagit fram på basen av forskning, fakta och omvärldsanalyser. 

Du kan ansöka om bidrag för projekt som är i linje med SFV:s mål. Du kan läsa om dem på bidragssidan sfv.fi/bidrag. Tillsammans kan vi göra en skillnad i samhället!

Vi har fri ansökningstid och behandlar ansökningar sex gånger per år. Då den aktuella omgångens ansökningstid löper ut startar följande ansökningsomgång omedelbart. Du kan alltså sända in din ansökan när som helst. Vi strävar efter att ger besked inom tre månader, oftast går det fortare.

Vi tar gärna emot respons och kommentarer om det nya ansökningsprogrammet och blanketterna. Hör av dig per e-post till ansokan@sfv.fi.