SFV:s kursverksamhet

Organisationskonferensen 2018

04 Oktober 2018, 11:00 - 21:00

I år arrangeras Organisationskonferensen den 4 oktober i SFV-huset G18 i Helsingfors som ett endags evenemang. Vi bjuder på en dag späckad med program, inspiration och möten. Temat för Organisationskonferensen som i år fyller 30 år är: 

En inkluderande handling idag – Nycklar i integrationsarbetet

Hur kan våra organisationer bli mer inkluderande? Hur ska vi integrera oss i nya kulturer och inbjuda andra till deltagande och gemenskap? Hur lyckas vi behålla kontakten? 

Organisationskonferensens mål är i år att förmedla verktyg och nycklar i integrationsarbetet. Konferensprogrammet innehåller både högkĺassiga föreläsningar och konkreta workshops. Under dagen får du också höra om lyckade satsningar och du får konkreta tips för verksamheten.

I år föreläser bland andra författaren och programledaren Alexandra Pascalidou (Sve), författaren, aktivisten och föreläsaren Navid Modiri (Sve) och riksdagsledamoten Pekka Haavisto.

 

  

 

Programmet börjar kl. 11 i SFV-huset G18 och dagen avslutas med en festmiddag, ett etniskt mattorg i Helsingfors Svenska Marthaförenings festsal Hemvrån. 

Att delta i konferensen är gratis. Svenska Kulturfonden och SFV står för 50 procent av övernattningskostnaderna (4-5.10) för deltagare från Åboland och Österbotten. Kostnaden för rum på Sokos Hotell Vaakuna, Stationsplatsen 2, blir 80 euro/enkelrum och 90 euro/dubbelrum för deltagaren. Du anmäler ditt behov av hotellrum i anmälningsblanketten. Rummet betalas i receptionen vid avfärd. Deltagarna står för resekostnaderna. 

Senast den 24.9 vill vi ha din anmälan. Organisationerna har under vecka 34 fått en länk till anmälningsformuläret per e-post. Vi ser gärna att organisationens verksamhetsledare och en medarbetare deltar.

Vi ses på Organisationskonferens den 4 oktober!

Arrangörer: Svenska Kulturfonden och SFV


Kontaktperson

Plats
SFV-huset G18
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors
Tidpunkter