Inspirationsföreläsning Presentationslyftet, Hfors

21 april 2022 kl. 15.00 – 18.00

Mannen bakom mikrolektionerna ”Grej of the Day” Micke Hermansson är på turné i Svenskfinland för att visa oss vägen mot en ännu framgångsrikare presentationsteknik och retoriska färdigheter – med glimten i ögat!

SFV bjuder in pedagoger, folkbildare, studerande, representanter från näringslivet och andra intresserade till en inspirationseftermiddag!

Tillfället är riktat till dig som vill få konkreta tips på hur du bättre kan nå ut till dina åhörare och väcka deras intresse och nyfikenhet att vilja veta mera. Hermansson tar avstamp i aktuell forskning om hur vi lär oss och under föreläsningen får du lära dig mera om övertygande inledningar, storytelling och effektiv användning av tekniska hjälpmedel. Du får också konkreta tips om kroppsspråkets betydelse och hur man skapar den ultimata presentationen.

Micke Hermansson är inspirationsföreläsare och författare, aktuell med boken Presentationslyftet: 105 vägar för dig som vill nå ut! Han är vald till Årets lärare 2015 i Sverige, Årets talare 2019 i Sverige av Nordic Business Forum och har varit inbjuden TEDx Speaker.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Jag vill anmäla mig till tillfället i Helsingfors


Plats
SFV-huset G18
Georgsgatan 18
00100 Helsingfors