Effektiva reklamkampanjer med Facebook

11 maj 2021 kl. 09.00 – 12.00

Vill också du skapa en starkare relation till era medlemmar, rekrytera nya, föra fram det goda budskap och den verksamhet som er förening/förbund erbjuder? Har du kanske funderat på och kanske testat att köpa reklam på Facebook, men inte riktigt kommit igång och känner att du behöver hjälp?

På det här kurstillfälle lär du dig att använda Facebook Business Manager så att du kan styra din förenings/förbunds facebooksidor och reklamkampanjen professionellt och med beaktande av säkerhet och integritet.

Vi lär oss de viktigaste funktionerna i Facebook Business Manager och taktik för att du ska kunna köpa reklam effektivt. Vi lär oss bygga målgrupper, hur man installerar och kan nyttja Facebooks pixel och skapar reklamkampanjer. Det är bra om du i tankarna har något konkret case du vill göra reklam för.

Före kurstillfället lönar det sig att sätta upp ett företagskonto i Facebook. Skapa också ett annonskonto och koppla det till ett fungerande kreditkort. Alla anmälda får en instruktionsvideo hur man gör detta. Du kan också få hjälp att sätta upp ert företagskontot fredag 7.5 kl. 14-16 via Zoom.

Föreläsare: Simon Lampenius

Kontaktperson: Anna-Karin Öhman, 050-3421 890, anna-karin.ohman@sfv.fi

Kursen hålls via Zoom. Länken till Zoom-rummet skickas senare till den e-postadress du anger vid anmälningen.

Anmäl dig senast 4.5.

Jag vill anmäla mig till föreläsningen


Plats
Nätet